Ruilen en retouren

14 dagen bedenktijd

Bij Oplos.nl kun je voor een besteld artikel, binnen 14 dagen na ontvangst van de gehele bestelling, besluiten over te gaan tot herroeping, oftewel om te beslissen te ruilen of retourneren. Je hebt, aansluitend op deze periode, nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Het is wel van belang dat het product voor zover redelijkerwijs mogelijk:

  • compleet is;
  • in de oorspronkelijke verpakking zit, met originele productstickers;
  • een verpakking in originele staat heeft: deze mag geopend zijn, maar gelieve niet als verzenddoos te gebruiken;

Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn als gevolg van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen, worden extra kosten in rekening gebracht afhankelijk van de resterende waarde van het product

Let op de retouren moeten via de de retourportal gemeld zijn.

Kosten

Het kan natuurlijk gebeuren dat je bestelling niet helemaal naar wens blijkt te zijn. Ongeacht of het jouw fout of die van ons is; we storten altijd het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten terug. Het bedrag van de heenzending wordt dan zo snel mogelijk naar je teruggestort, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.